wuyts bvba, bank, verzekeringen, vastgoed

tel. 014 22 98 10

Contacteer Wuyts BVBA

wuyts bvba, bank, verzekeringen, vastgoed
Molenstraat 13, 2450 Meerhout
014 22 98 10

Ons team staat klaar voor u!

Bank

Jeff@wuyts-bvba.be

Bank

Erik@wuyts-bvba.be

Vastgoed

paul@kempischsyndicuskantoor.be

Verzekeringen

Joris@wuyts-bvba.be

Over ons

Na 30 jaar ervaring in de financiële sector heeft Erik Wuyts ervoor gekozen om in 2011 Wuyts BVBA op te richten om in eerste instantie zich te profileren als bank. Al snel werd het initiële kantoor te klein en werden in 2016 de activiteiten verhuisd naar een gloednieuw gebouw, Molenstraat 13 te Meerhout. Vervolgens werd de continuïteit van het kantoor verzekerd door de volgende generatie. Jeff Wuyts ging zich eveneens toeleggen op de verdere uitbouw van het bankverhaal. Ondertussen werd een bijkomende pijler toegevoegd in het succesverhaal. Joris Wuyts heeft de taak van onafhankelijk verzekeringsmakelaar op zich genomen. Met de nodige kennis en ervaring hoeft de klant zich dus geen zorgen te maken of hij al dan niet goed verzekerd is.

Op de deze manier kunnen wij, samen met een uitstekende service, de klant een totaalpakket aanbieden waarbij een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel wordt gedragen.

Bijkomend bieden wij in samenwerking met Paul Van Dooren via de pijler vastgoed een extra service. Paul Van Dooren heeft reeds jaren ervaring, hij is immers actief sinds 1991 als erkend vastgoedmakelaar BIV 203887. In de loop der jaren is de vastgoedsector drastisch veranderd. Het administratieve dossier van een vastgoedtransactie is vandaag voor een particulier bijna onmogelijk om verkoop klaar te maken. Ook vastgoedkantoren zijn aanzienlijk veranderd. Multimedia en internet hebben hierin een belangrijke rol gespeeld. Heel veel kantoren spelen hierop in. Toch heeft Paul Van Dooren ervoor gekozen om niet samen te gaan met een grote speler. De persoonlijk aanpak van de Familie Wuyts sprak me enorm aan. Door met hen samen te werken kunnen we alle betrokken partijen laten genieten van ons persoonlijk advies.

Deze persoonlijk service trekken wij door naar de tak syndicus. De mede-eigenaars van een gebouw kunnen niet alleen genieten van onze persoonlijke service maar ook van de adviezen van Joris Wuyts aangaande verzekeringen en Erik en Jeff Wuyts voor het financieel beheer.

Gevel reclame van Wuyts Bvba